Maandag bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 12:00 uur

Werkgevers

Werkgevers

Het komt steeds vaker voor dat werknemers in financiële problemen komen wat verzuim tot gevolg kan hebben. Dit vraagt van de werkgever vaak extra tijd en kosten. Een keuze kan dan zijn om een aflopend contract niet te verlengen, terwijl het aan de andere kant een medewerker betreft die vaak goed functioneert. Ook het vinden van een nieuwe medewerker brengt kosten met zich mee.

Neem contact op

Bewind voor werknemers

Opties voor werkgevers

Wij kunnen u als werkgever helpen bij de financiële zorg van uw medewerker door deze te begeleiden naar een duurzame financieel gezonde situatie. We kunnen hierin budgetbeheer of bewindvoering aanbieden. Een medewerker zonder financiële zorgen is productiever en verzuimt minder. Dit is een win-win situatie voor u en uw medewerker. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Budgetbeheer

Budgetbeheer is erop gericht dat we een werknemer helpen naar een financieel gezonde en stabiele situatie. Dit doen we door de inkomsten en uitgaven te beheren. Zo zorgen wij er voor dat alle rekeningen voldaan worden en voorkomen we problemen voor de toekomst.

Bewindvoering

Is de werknemer de grip verloren op de financiële situatie? Dan is bewind een goede mogelijkheid. In dat geval worden wij door de rechtbank benoemd als wettelijke vertegenwoordiger van de werknemer en behartigen wij de financiële belangen in alle voorkomende situaties. Als bewindvoerder dragen wij zorg voor goed beheer van de financiën, begeleiden in het oplossen van eventuele schulden en werken aan een stabiele financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat de werknemer veel minder stress ervaart en daarmee duurzaam inzetbaar is en blijft.

Financiële zorgverlening voor uw werknemer?

Heeft u interesse in financiële zorgverlening voor een van uw werknemers dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Limburg Bewind in Venlo

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Neem contact op

Bedrijfsnaam
Copyright © 2024 - Limburg Bewind