Morgen bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 14:30 uur

Bewindvoerder in Venray

Bewindvoederskantoor Limburg Bewind in Venray

Ben je op zoek naar een bewindvoerderskantoor in Venray neem dan gerust contact met ons op. Limburg Bewind staat ook in de Gemeente Venray klaar voor financiële zorgverlening. Dit betekent dat we het beheer van jouw geldzaken gaan doen, waardoor we jou de financiële zorg uit handen nemen. Dit doen we met oog voor financiën en hart voor mensen. Ons team zorgt voor overzicht en inzicht in jouw persoonlijke financiële situatie, waarna we je begeleiden bij het maken van de juiste keuzes in de uitgaven en begeleiden bij het oplossen van eventuele schulden.

Neem contact op

Budgetbeheerder

Vanaf september 2021 heeft Limburg Bewind ook een kantoor in Venray, waardoor wij ook goed bereikbaar zijn in de Gemeente Venray om samen met jou de juiste hulp te bepalen op het gebied van je financiën.

We kunnen je rust en orde geven op het gebied van je financiën wanneer je niet meer het overzicht hebt en het niet meer lukt om zelf je geldzaken te regelen.

Budgetbeheer in Venray

Ons doel is om samen met jou stabiliteit in je financiën te creëren. Nodig voor nu en gericht op een financieel stabiele toekomst. Informeer naar de mogelijkheden.

Samenwerking

Wij begrijpen dat het beheer over je financiën uit handen geven en openheid geven over je inkomsten, uitgaven en schulden een grote stap is. Dit vraagt vertrouwen van jou in ons als bewindvoerder. Vertrouwen dat wij jouw financiën goed gaan beheren en oog houden voor jouw persoonlijke situatie. Maar het vraagt ook vertrouwen van ons in jou dat je de gemaakte afspraken in het plan van aanpak nakomt.

Dit doen we op basis van gelijkwaardigheid. Wij gaan respectvol met elkaar om en vinden het belangrijk om open met elkaar te communiceren. We stellen samen een plan op en zullen de vastgestelde doelen samen bereiken.

Neem contact op

Limburg Bewind in Venray

Wil je informatie of heb je een vraag? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als je het contactformulier invult, krijg je van ons bericht.

Limburg Bewind Venray
Eindstraat 34
5801 CR Venray
0478-700572
info@limburgbewind.nl 

Neem contact op

Bedrijfsnaam
Copyright © 2024 - Limburg Bewind