Maandag bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 12:00 uur

Bewindvoerder

Bewindvoering en zorg

Het bewind kan worden uitgesproken op grond van je lichamelijke en/of geestelijke toestand. Wat betekent dat nu eigenlijk? Je kunt door fysieke of mentale klachten of beperkingen (tijdelijk) belemmerd worden om je geldzaken goed te overzien en te beheren. Denk hierbij aan psychische of relationele problemen, verslavingen, verstandelijke beperking, dementie en nog meer. Dit zijn goede redenen om beschermingsbewind aan te vragen.

Je kunt ook als zorgverlener of als familielid van iemand waarbij bovenstaande aan de orde is, bewind aanvragen om ervoor te zorgen dat de financiële belangen goed worden waargenomen.

Wanneer je nog vragen hebt of bewind nodig is, neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Bewindvoerder zorg

Samenwerking op basis van vertrouwen

Wij begrijpen dat het beheer over je financiën uit handen geven en openheid geven over je inkomsten, uitgaven en schulden een grote stap is. Dit vraagt vertrouwen van jou in ons als bewindvoerder. Vertrouwen dat wij jouw financiën goed gaan beheren en oog houden voor jouw persoonlijke situatie. Maar het vraagt ook vertrouwen van ons in jou dat je de gemaakte afspraken in het plan van aanpak nakomt.

Dit doen we op basis van gelijkwaardigheid. Wij gaan respectvol met elkaar om en vinden het belangrijk om open met elkaar te communiceren. We stellen samen een plan op en zullen de vastgestelde doelen samen bereiken. Wanneer het door de beperking of de klachten niet mogelijk is voor iemand om te begrijpen waar het bewind over gaat, of de communicatie een belemmering is dan zullen wij zoveel mogelijk met (naaste) familie of betrokkenen contact hebben als dat nodig is.

Limburg Bewind

Is er een situatie ontstaan waarbij het voor jou of je cliënt of familielid niet meer mogelijk is om goed de geldzaken te regelen? Heb je nog verdere vragen? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om de situatie verder te bespreken.

Neem contact op

Bedrijfsnaam
Copyright © 2024 - Limburg Bewind