Morgen bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 14:30 uur

Professionals

Als professional heb je vaak een intensief contact met cliënten en/of netwerk. Daarbij worden vaak meer problemen duidelijk dan waar je in eerste instantie voor wordt ingezet. Als er sprake is van financiële problemen kan dit leiden tot meer problemen. Wanneer alleen de overige problemen worden aangepakt is de kans op een terugval groter.

Opties voor professionals

Wij werken graag met je samen in het belang van de cliënt.

Wij maken na overleg met jou samen met de cliënt een afspraak waarin we de verschillende mogelijkheden voor financieel beheer bespreken. Dit kan bestaan uit budgetbeheer of bewind.

Neem contact op

Bewind voor cliënten

Budgetbeheer

Budgetbeheer is erop gericht dat we de cliënt helpen naar een financieel gezonde en stabiele situatie. Dit doen we door de inkomsten en uitgaven te beheren. Zo zorgen wij er voor dat alle rekeningen voldaan worden en voorkomen we problemen voor de toekomst.

Bewind

Is de cliënt de grip verloren op de financiële situatie? Dan is bewind een goede mogelijkheid. In dat geval worden wij door de rechtbank benoemd als wettelijke vertegenwoordiger van de cliënt en behartigen wij de financiële belangen in alle voorkomende situaties. Wij dragen zorg voor goed beheer van de financiën, begeleiden in het oplossen van eventuele schulden en werken aan een stabiele financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat de cliënt veel minder stress ervaart en beter functioneert.

Financiële zorgverlening voor uw cliënt?

Heb je interesse in financiële zorgverlening voor een cliënt dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Limburg Bewind in Venlo

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Neem contact op

Bedrijfsnaam
Copyright © 2024 - Limburg Bewind