Morgen bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 14:30 uur

Budgetbeheerder

Budgetbeheerder

Een budgetbeheerder is erop gericht om jouw financiële situatie op orde te maken. Het budgetbeheer is voor mensen die ondersteuning nodig hebben om de financiën weer onder controle te krijgen. Dit doet een budgetbeheerder door (tijdelijk) jouw financiën te beheren. Daardoor krijgen we inzicht in de inkomsten en uitgaven en kunnen we (toekomstige) problemen direct voorkomen.

Neem contact op

Budgetbeheerder

Budgetbeheer aanvragen

Bij Limburg bewind is het mogelijk om budgetbeheer aan te vragen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we jouw situatie bespreken en uitleggen wat onze werkwijze is en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat doet een budgetbeheerder?

Wij beheren jouw inkomsten en betalen je vaste lasten. Door budgetbeheer krijg je inzicht in je financiële situatie en hoe je die kunt verbeteren. Je krijgt orde en overzicht in je maandelijkse budget en je leert om te gaan met een vast bedrag aan leefgeld per week. Dit draagt bij aan je financiële zelfredzaamheid.

Voor wie is budgetbeheer

Budgetbeheer is voor iedereen die niet meer het overzicht heeft over de financiën of veel stress ervaart bij het regelen van de financiën.  Wanneer je kiest voor budgetbeheer, dan heb je een aantal voordelen. Zo kun je denken aan:

  • Beheer van inkomsten en uitgaven
  • Meer overzicht en orde door een goede budgetplanning
  • Meer rust in jouw financiële situatie
  • Begeleiding in geval van veranderingen op financieel gebied

Dit alles met als doel een financiële stabiele situatie creëren en behouden.

Hulp bij financiële problemen of zorgen

Heb jij financiële problemen of zorgen dan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat je weer een gezonde financiële situatie krijgt.

Neem contact op

Limburg Bewind in Venlo

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Neem contact op

Bedrijfsnaam
Copyright © 2024 - Limburg Bewind