Morgen bereikbaar vanaf 9:00 uur tot 14:30 uur

Bewindvoerder

Bewindvoerder Venlo

Limburg Bewind is sinds 2005 gevestigd in Venlo. Vanuit deze locatie hebben wij de regio Noord- en Midden-Limburg als werkgebied. Als bewindvoerder in Venlo zorgen wij ervoor dat jouw geldzaken goed beheerd worden. Limburg Bewind bestaat uit een team van professionele en betrokken medewerkers. Een team dat zich laat leiden door cijfers, maar altijd jou als mens in het oog houdt.

Neem contact op

Bewindvoerder Venlo

Budgetbeheer

Budgetbeheer is erop gericht dat we je helpen naar een financieel gezonde en stabiele situatie. Dit doen we door de inkomsten en uitgaven te beheren. Zo zorgen wij er voor dat alle rekeningen voldaan worden en voorkomen we problemen voor de toekomst.

Bewind

Ben je de grip verloren op de financiële situatie? Dan is bewind een goede mogelijkheid. In dat geval worden wij door de rechtbank benoemd als wettelijke vertegenwoordiger en behartigen wij de financiële belangen in alle voorkomende situaties. Wij dragen zorg voor goed beheer van de financiën, begeleiden in het oplossen van eventuele schulden en werken aan een stabiele financiële situatie.

Samenwerking op basis van vertrouwen

Wij begrijpen dat het beheer over je financiën uit handen geven en openheid geven over je inkomsten, uitgaven en schulden een grote stap is. Dit vraagt vertrouwen van jou in ons als bewindvoerder. Vertrouwen dat wij jouw financiën goed gaan beheren en oog houden voor jouw persoonlijke situatie. Maar het vraagt ook vertrouwen van ons in jou dat je de gemaakte afspraken in het plan van aanpak nakomt.

Dit doen we op basis van gelijkwaardigheid. Wij gaan respectvol met elkaar om en vinden het belangrijk om open met elkaar te communiceren. We stellen samen een plan op en zullen de vastgestelde doelen samen bereiken.

Hoelang duurt een bewind

Wanneer het bewind is uitgesproken van problematische schuld/verkwisting zal dit worden uitgesproken voor een periode van ongeveer drie á vier jaar. De uiteindelijke periode duurt tot het einde van de schuldregeling. 

In het geval van een lichamelijke/geestelijke beperking zal het bewind voor onbepaalde tijd worden uitgesproken. Wanneer de lichamelijke/geestelijke grond is komen te vervallen zal beëindiging van het bewind worden aangevraagd.

Hulp bij financiële problemen of zorgen

Heb jij financiële problemen of zorgen dan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat je weer een gezonde financiële situatie krijgt.

Neem contact op

Limburg Bewind in Venlo

Wilt u informatie of heeft u een vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier invult, krijgt u van ons bericht.

Neem contact op

Bedrijfsnaam
Copyright © 2024 - Limburg Bewind